Diet & nutrition

#Belly #diet #-weight-loss cure #Diet-weight loss #weight loss-belly

3 drinks racoaritoare that you help sa lose of ! belly

Vrei sa scapi cat mai repede de burta inestetica? Vara este anotimpul perfect sa dai jos colaceii. 

Niste bauturi racoritoare, pe care le prepari chiar tu acasa , te vor ajuta sa dai jos grasimea de pe abdomen si sa ai o talie de viespe. Iata care sunt acestea: 

Pineapple juice

Ananasul este binecunoscut pentru efectele sale diuretice. Acesta te ajuta sa previi balonarea si sa ai o digesti usoara. Ananasul este o sursa excelenta de fibre, substante nutritive care iti potolesc pofta de mancare si prelungesc senzatia de satietate. In acelasi timp, ananasul este sarac in calorii, chiar daca este considerat a fi o bomba calorica din cauza faptului ca este foarte dulce. 100 de grame de ananas proaspat contine in jur de 50 de calorii. Asadar, bea in fiecare un pahar cu suc de ananas si acesta va topi grasimea. 

Green tea

Fa-ti provizii de ceai verde vara aceasta deoarece aceasta banala bautura ajuta la pierderea kilogramelor in plus. Contine antioxidanti care accelereaza arderile. Il poti pune la rece si bea in loc de apa. 

A green tea is useful before a training cardio for that you help sa burn more more calories.

Juice vegetable

Daca vrei o bautura racoritoare si sanatoasă care sa te ajute la slabit, sucurile de fructe nu sunt alegerea cea mai buna. Chiar daca sunt naturale si proaspat stoarse, acestea contin mult zahar. De aceea, ar fi mai bine sa-ti potolesti setea cu sucuri de legume. Un pahar mare cu suc de legume baut inainte de masa  te ajuta sa mananci mai putin.

Article written by

Stefan Pavel

See all articles

Articles from diet-nutrition

Weather in Ashburn

22° C

Min.:13° C

Max.:22° C

cloudy