Bizarre diseases

#Diabetes #Obesity #insulin #Diabetes-in-growth

Diabetes, epidemic world of the number of diabetics increased 4 times in the last 35 years!

The World Organization Health a pull signal in which what look growth number of the cases diabetes to the world level adult number suffer from diabetes rose 180 of million to 422 of million between 1980 and 2014.

Raportul privind cazurile de diabet la nivel mondial publicat miercuri, 6 aprilie, de Organizatia Mondiala a Sanatatii (OMS subliniaza „amploarea enorma” a acestei boli cronice al carei progres este legat in special de flagelul in crestere al obezitatii, informeaza agentia France Presse.

„Diabetul progreseaza. Nu mai este o maladie predominanta din tarile bogate, diabetul fiind in crestere necontenita peste tot, insa intr-o maniera mai accentuata in tarile cu venituri medii”, a afirmat directorul general al OMS, Margaret Chan, in prefata raportului pe aceasta tema.

More than of half of the World Diabetes live in the Asia South-East and in region Pacific where habits food have in the last changed year rate AFP.

„In cursul ultimilor 10 ani, prelevanta diabetului a crescut cel mai repede in tarile cu nivel mediu de dezvoltare”, se arata in raportul OMS. Etienne Krug, director in cadrul organizatiei mondiale, atrage atentia ca nu doar numarul bolnavilor de diabet a crescut spectaculos, ci si cel al persoanelor supraponderale, al caror risc de imbolnavire este foarte mare. „Mai mult de un adult din trei este supraponderal si unul din 10 este obez”, spune oficialul OMS.

Article written by

Acasa.ro

See all articles

Articles from bizarre-diseases

Weather in Woodbridge

27° C

Min.:20° C

Max.:27° C

mostly clear sky